Acess

Jane Norman

Jane Norman

King Kong

Rinascimento

Ralph Lauren

Pinko

Vera Mont

Coast

Mascara

Marie Blanc

Lace & Beads

Emerald Green

Iznajmljivanje

Haljina

Nis

Ekonomičnost, praktičnost i vrhunski kvalitet? Iznajmljivanje haljina Nis usluga je koja sve ovo čini mogućim. Iznajmljivanje haljina Nis nudi Vam široki asortiman originalne odeće i ekskluzivnih svečanih haljina najpoznatijih svetskih brendova, poput Jane Norman, Acess, King Kong, Ralph Lauren, Rinascimento, Pinko itd..

Moderan, provokativan, sofisticiran, Jane Norman je brend koji već decenijama komplementira sofisticiranosti svake žene od stila u svetu. Od sada, iznajmljivanje haljina Nis čini ekskluzivne modele ovog globalno poznatog i omiljenog brenda dostupnim i Vama!
Jane Norman je brend namenjen svakoj savremenoj, modernoj i samouverenoj ženi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona zna šta želi, i ne boji se da to i pokaže. Pažljivo osmišljenim kreacijama koje izražavaju samouverenost, smelost ali i nežnu ženstvenu senzualnost, Jane Norman je brend čije je ideja da upotpuni i naglasi misterioznu, i, nadasve – veličanstvenu moć koju jedna žena poseduje. Moć žene, same po sebi, izvor je neiscrpne inspiracije brenda Jane Norman, te tako i njihove kreacije ne prestaju da intrigiraju maštu i kreativnost žena širom sveta. Iznajmljivanje haljina Nis osnovano je sa idejom da inspiriše i probudi samopouzdanje i svake naše žene omogućivši joj da priušti sebi kvalitet i luksuz vrhunskih brendova sa kojima radimo i da ni u kom smislu ne zaostaje za ženama u svetu.
Jane Norman je brend koji veruje da apsolutno svaka žena u sebi poseduje magiju. Vodivši se tom idejom, pažljivo, kreativno i sa izuzetnim osećajem za detalj, brend Jane Norman kreira ekskluzivnu garderobu koja će učiniti da svaka žena probudi i oseti magiju koju poseduje, a koje do tada, možda, nije ni bila svesna. Iznajmljivanje haljina Nis usluga je koja je osnovana i postoji sa idejom da i našim ženama da ono što zaslužuju i omogući im da na najbolji mogući način istaknu svoj pun potencijal.
Iskonska žestvenost vrelo je nepresušne inspiracije brenda Jane Norman. Brend Jane Norman nesumnjivo veruje da je moda umetnost. Kreacije ovog brenda predstavljaju otelotvorenje strasti, senzualnosti i odvažnosti. Jane Norman stvara u službi ženske lepote i ženstvenosti težeći da naglasi njenu jedinstvenu ličnost i dostojanstveni stav. Žena koja nosi kreacije ovog brenda zasigurno otavlja utisak. Iznajmljivanje haljina brenda Jane Norman usluga je koja je od sada dotupna i u Nisu.
Iznajmljivanje haljina Nis radi sa pažljivo odabranim brendovima pružajući svojim klijentima ono što nesumnjivo zaslužuju, a to je svakako samo ono najbolje. Naše zadovoljne mušterije predstavljaju nagradu i zahvalnost za energiju koju ulažemo, ali i još veći podstrekač da iznajmljivanje haljina Nis na naše tržište dovede još velikih brendova, kakav je i Jane Norman. Iznajmljivanje haljina brenda Jane Norman predstavlja ono čime se mi ponosimo, a čime se ponose i sve žene koje ponesu kreacije iz naše ponude

OSTALI BRENDOVI I DIZAJNERI U NAŠOJ PONUDI

Iznajmljivanje haljina Nis - Monsoon - Rent A Dress Nis
Iznajmljivanje haljina Nis - Arte e Moda - Rent A Dress Nis
Iznajmljivanje haljina Nis - Cache Oh Valencia- Rent A Dress Nis
Iznajmljivanje haljina Nis - Ted Baker - Rent A Dress Nis
Iznajmljivanje haljina Nis - Ostali - Rent A Dress Nis
Iznajmljivanje haljina Nis - Hamel - Rent A Dress Nis
Iznajmljivanje haljina Nis - Suzana Peric - Rent A Dress Nis
Iznajmljivanje haljina Nis - Fabrique - Rent A Dress Nis

POSETITE NAS I UVERITE SE I SAMI!