KO SMO MI?

Iznajmljivanje haljina Nis - lokal - Rent A Dress Nis

Zašto iznajmljivanje haljina?

Ekonomičnost, praktičnost i vrhunski kvalitet? Iznajmljivanje haljina je usluga koja sve ovo čini mogućim i  nudi Vam široki asortiman originalne odeće i ekskluzivnih svečanih haljina najpoznatijih svetskih brendova. Prednosti iznajmljivanja haljina u odnosu na kupovinu istih:

  • Ne morate kupovati skupu haljinu samo za jednu priliku.

  • Ne morate brinuti o čuvanju, održavanju ili hemijskom čišćenju Vaše dragocene haljine.

  • Ne morate nositi istu haljinu nekoliko puta, jer Rent a Dress ima stotine različitih modela za svačiji ukus.

Kvalitet

98

Kvantitet

88

Pristupačnost

93

Pouzdanost

94
Milena Đorđević
Milena ĐorđevićOficijalni Make Up Artist
Profesionalni licencirani šminker sa preko 10 godina radnog iskutva u radu sa modelima i glumcima na Filmu i TV-u

Modni studio ’’RENT A DRESS’’ bavi se iznajmljivanjem svečanih haljina i odeće svetskih brendova. Naš studio za iznajmljivanje haljina nudi Vam veliki izbor svečane odeće koja će upotpuniti svaku Vašu svečanost ili važan životni događaj.

Iznajmljivanje haljina trend je koji je do sada bio popularan i dostupan samo u svetu. U Srbiji već dugi niz godina postoji praksa kada je u pitanju iznajmljivanje venčanih haljina i prateće opreme. Međutim, zašto ovakva usluga ne bi bila moguća i kada su u pitanju iznajmljivanje svečanih haljina svih namena i za sve prilike? Odnedavno, iznajmljivanje svečanih haljina dostupno je i u Nišu.

Modni studio za iznajmljivanje haljina ’’RENT A DRESS’’ otvoren je u cilju da svetske trendove dovede i kod nas, sa idejom da inspiriše i svakoj ženi olakša uživanje u bitnim svečanostima ili važnim životnim događajima, kada želi da izgleda lepše nego ikada. Modni studio za iznajmljivanje haljina ’’RENT A DRESS’’ na naše tržište donosi ekskluzivne svečane haljine poznatih brendova obožavanih od žena širom sveta.

U modnom studiu ’’RENT A DRESS’’ možete pronaći svečane haljine najvećih imena i brendova u modnoj industriji kao što su:

Naš studio nudi Vam iznajmljivanje haljina priznatih i popularnih kreatora poput Meline Džinović (HAMEL), Suzane Perić, FABRIQUE, i drugih…

Naš modni studio otvoren je u želji da Nišu donese nešto jedinstveno i do sada nedostupno, te da, u skladu sa izazovima savremenog vremena, kao i standardom i uslovima u kojima živimo, učinimo da ni naše dame ne zaostaju za ženama širom sveta. Svečane haljine koje su dostupne za iznajmljivanje u našem studiu birali smo u skladu sa potrebama i željama svake žene. Svečane haljine iz naše ponude kreirane su tako da na pravi način naglase lepotu i eleganciju svake žene. Verujemo da je iznajmljivanje haljina ponuda koja će doprineti da se svaka žena oseti ponosnom što je u prilici da omogući sebi originalne, ekskluzivne svečane haljine poznatih brendova i dizajnera.

Modni studio ’’RENT A DRESS’ nudi široki asortiman svečanih haljina za sve prilike. Iznajmljivanje haljina je ne samo praktična već i višestruko povoljnija opcija od kupovine istih, te vaše bitne svečanosti više ne moraju biti udarac na budžet. Eksluzivne svečane haljine od sada su dospune i za iznajmljivanje, i to baš u Nišu, na adresi: ’’Bulevar svetog cara Konstantina’’ 37.

’’Daj ženi pravu haljinu i osvojiće ceo svet.’’, rekla je čuvena holivudska lepotica Merilin Monro, a mi se apsolutno slažemo. Od današnje žene se mnogo toga očekuje. Ona je požrtvovana majka, posvećena supruga, savremena devojka, uspešna poslovna žena, ambiciozna studentkinja… U vrtoglavoj svakodnevici prepunoj obaveza i briga, žena često ne pruža sebi sve što zaslužuje. A žena, pre svega, zaslužuje da bude baš to – žena. Modni studio za iznajmljivanje haljina ’’RENT A DRESS’’ otvoren je u nadi da će učiniti da se svaka žena, barem na jedan dan, oseti posebno i magično. Jer svaka žena zaslužuje da bude dama.

Glamur sa crvenog tepiha više ne mora biti tako nedostižan. Modni studio ’’RENT A DRESS’’ uneće injekciju glamura u Vaš život, učineći svaku Vašu svečanost posebnijom i još glamuroznijom. Imati svečane haljine za svaku priliku i na svakoj svečanosti poneti novu haljinu zvuči i više nego idealno, ali, nažalost – teško dostižno. Modni studio ’’RENT A DRESS’’ sa svojom ponudom iznajmljivanja svečanih haljina Vam nudi rešenje!

Otvaranjem modnog studia za iznajmljivanje haljina ’’RENT A DRESS’’, Niš više ne zaostaje za svetskim trendovima. Iznajmljivanje haljina do sada je bio dostupno samo kada je u pitanju iznajmljivanje venčanica. Od sada, možete poneti neku od ekskluzivnih svečanih haljina svetskih brendova i dizajnera o kakvima se do sada samo maštali gledajući ih na poznatim holivudskim lepoticama, ili  prelistavajući neke od popularnih modnih magazina.

U modnom studiu ’’RENT A DRESS’’ moguće je iznajmljivanje haljina sa potpisom nekih od najpoznatijih svetskih dizajnera, i to po višestruko povoljnijim cenama. Znamo da bi svaka dama želela da u svom ormaru ima neku od ovakvih svečanih haljina, ali isto tako znamo da je to u današnjim uslovima gotovo nemoguće. Zbog toga, odlučili smo da iznajmljivanje haljina učinimo dostupnim i kod nas, te da svakoj dami omogućimo da unese dozu luksuza i glamura u svoj život, i da poneći nekih od naših velelepnih, ekstravagantnih svečanih haljina naglasi svoj pun potencijal učineću svoju lepotu i stav još zanosnijim.

Bilo da pratite najnovije svetske modne trendove ili ste jedna od onih dama koje se radije odlučuju za uvek sigurnu i neprevaziđenu malu crnu haljinu, modni studio ’’RENT A DRESS’’ zasigurno ima ’’onu kao skrojenu’’ za Vas! U našem studiu moguće je iznajmljivanje autentičnih, ekskluzivnih svečanih haljina poznatih brendova i nadaleko čuvenih dizajnera, bez velikog udarca na Vaš budžet. Iznajmljivanje haljine daleko je povoljnija opcija od kupovine iste, naročito kada je reč o originalnim brendiranim haljinama.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito? Ne, mi kažemo: zvuči previše dobro da ne bi postojalo! I zaista, od sada, sa mogućnošću iznajmljivanja haljina, ni Niš ne zaostaje za svetskim trendovima, a samim tim ni naše dame više nisu uskraćene luksuznog iskustva crvenog tepiha. Iznajmljivanje haljina u našem studiu učiniće mogućim ono o čemu ste do sada mogli samo da maštate. Budite spremni za komplimente, jer, jedno je sigurno – u nekoj od naših svečanih haljina prosto ne možete proći nezapaženo!

Kažu da su bajke imitacija života, nakon mnoštva problema i prepreka, uglavnom se sve rešava predivnom haljinom. I zaista, najčešće su upravo male stvari ono što čini da poverujemo da bajke zaista postoje. Nekada je to neka sitnica koja nam ulepša dan, a nekada predivna haljina u kojoj ćemo, pune samopouzdanja i mi nekome ulepšati dan.

Za razliku od bajki, u prijatnom i luksuznom ambijentu našeg studia za iznajmljivanje haljina nema prepreka ni problema, jedini problem može biti – koju haljinu odabrati?! Ali, naše ljubazno i posvećeno osoblje učiniće da pronađete baš onu koju ste tražili.

Pronalazak prave svečane haljine u Nišu više ne mora biti izazov. Studio za iznajmljivanje haljina nešto je potpuno jedinstveno, ali i, složićete se – preko potrebno svim damama u Nišu. Nema razloga da visoka moda sa svetskih modnih pista i modnih editorijala ne bude dostupna i našim damama!

Iznajmljivanje haljina ponuda je koja funkcioniše vrlo jednostavno, a učiniće da ponevši naše svečane autentične haljine zasigurno izgledate jedinstveno na svakoj vašoj svečanosti. Nakon što načinite izbor Vaše svečane haljine, potrebno je vratiti je u modni studio u roku dva dana bez ikakvih dodatnih briga, budući da je u cenu iznajmljivanja haljine uračunata i cena hemijskog čišćenja haljine.

Modni studio za iznajljivanje haljina ’’RENT A DRESS’’ nalazi se na adresi ’’Bulevar svetog cara Konstantina’’ 37 u Nišu.

Mi očekujemo Vas, a Vi očekujte komplimente!

POSETITE NAS I UVERITE SE I SAMI